Vanaf 23 oktober 2015 zijn wij officieel dealer geworden van zowel Scott als Van Nicholas!

 

Scott is een Zwitserse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen. Scott sponsert onder andere het Scott Odlo MTB racing Team waar Nino Shurter dit jaar wereldkampioen mountainbike is geworden. Ook Orica Green-Edge Cycling team rijdt op de superieure racefietsen van Scott!

 

Van Nicholas is fabrikant van titanium fietsen. Ze maken zowel race-, MTB als tourfietsen.

 

Waarom zou je voor een titanium frame kiezen?

- Niets lijkt op titanium: De zachte gloed van geborsteld en gepolijst Titanium is uniek. Van Nicholas weigert om de schoonheid van Titianium verborgen te houden onder glans en lak. Daarom kiezen zij ervoor om hun frames niet af te lakken. 

- Niets rijdt als Titanium: De trillingen die worden geproduceerd als je fietst worden voornamelijk al opgenomen door het frame voordat het de berijder bereikt. Als je eenmaal op een Titanium fiets hebt gereden stap je er niet zo snel meer vanaf! 

- Niets blijft zo lang goed als Titanium: De hoge treksterkte en superieure vermoeiingsterkte gaan bij standaardgebruik levenslang mee. Een natuurlijke coating van titanium dioxixe zorgt ervoor dat het nooit zal roesten en zelfs bij een hoge zuren of alkalische omgevingen blijft het goed. Geen wonder dat deze frames levenslang meegaan!

Scott Fietsen

Volg ons / Mail ons